Gå til innholdet
Bestill

Våre avdelinger

Nardo Bil-gruppen er et konsern med avdelinger i Trondheim, Steinkjer, Stjørdal, Orkanger, Kristiansund, Molde og Ålesund. Avdelingene forhandler profilerte merker som Volvo, samt Land Rover og Range Rover i Trondheim (Tunga).

TRONDHEIM - VOLVO

Velkommen til vårt nyoppussede Volvo-anlegg på Leangen (Tungavegen 2)! I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi  også bilverksted, skadeverksted og delelager som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

Vi har også skadeverksted for Ford på Leangen.

Se avdeling

P1188009

TRONDHEIM - JAGUAR LAND ROVER

Vår avdeling på Tunga i Trondheim er forhandler av Jaguar og Land Rover. I tillegg til å selge nye og brukte Jaguar og Land Rover, har vi  også bilverksted og delelager som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Jaguar eller Land Rover.

Se avdeling

Tungasletta_8_i_2012

ORKANGER

På Orkanger har vi 18 ansatte i moderne lokaler på Bårdshaug Vest, i retning Hitra og Agdenes. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi  også bilverksted, skadeverksted og delelager som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

 

Se avdeling

Orkanger2

KRISTIANSUND

I Kristiansund har vi 10 ansatte i moderne lokaler i Verkstedveien 9. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi  også bilverksted og delelager som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

 

Se avdeling

krs

MOLDE

I Molde har vi 15 ansatte i Fannestrandvegen 51B. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi også bilverksted og delelager som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

 

Se avdeling

molde-bygget

ÅLESUND BIL AS

Ålesund Bil AS er en av sju stolte Volvo forhandlere i Nardo Bil-gruppen. Ålesund Bil AS har vært Volvo forhandler på Sunnmøre siden Automobilagenturet AS ble etablert 09.01.1940. Ålesund Bil AS ble 27.05.2011 oppkjøpt av Nardo Bil AS i Trondheim og siden vært en del av Nardo Bil gruppen.

 

Se avdeling

aalesund2

STEINKJER

TIDLIGERE KVERNELAND

På Steinkjer finner du oss i Molovegen 10. I tillegg til å selge nye og brukte Volvo, har vi også bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

 

Se avdeling

hjemmesidesteinkjer

STJØRDAL

TIDLIGERE KVERNELAND

På Stjørdal finner du oss i Havnegata 20A. 
Nardo Bil Stjørdal er forhandler av nye og brukte Volvo, og i tillegg har vi bilverksted som står klar til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo.

Se avdeling
22308673_284620548697624_3972626108177178749_n
Oppdatert